Merakyatkan perlembagaan - Bari, Abdul Aziz (Karangkraf, 2009)
Kertas ini menerangkan tentang perlembagaan. Selama ini Perlembagaan dilihat sebagai dokumen undang-undang semata-semata. Dan ini menyebabkan rakyat terbanyak, baik yang terdidik apalagi yang sebaliknya, berasa jauh dari perlembagaan dan masalah-masalahnya. Terdapat beberapa isu yang dikaitkan dengan perlembagaan termasuklah isu agama.