Amalan sihir cemari kemurnian akidah - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2010)
CABARAN terhadap akidah islam masa kini adalah pelbagai.Kewujudan pelbagai ajaran sesat dan amalan bidaah dalam masyarakat islam masa kini bukan sahaja boleh mencemari kewibawaan mereka malah merupakan faktor kehakisan akidah islam yang tulen