Pelaksanaan hukuman mati masih lagi relevan - Abd Aziz, Shamrahayu (Berita Harian Sdn. Bhd., 2010)
Adakah Malaysia harus mengekalkan hukuman mati? Mungkin ada yang menganggap ini soalan klise kerana perdebatan mengenai hukuman mati sudah lama berlangsung dan banyak pendapat yang diketengahkan.