Fikrah Dr. Salam: bayar fidyah bagi pihak ibu - Muhamad Shukri, Abdul Salam (New Straits Times Press (M) Berhad, 2009)
1. Bayar fidyah bagi pihak ibu 2. Guna doa diajar Rasulullah. 3. Cara solat jika tak boleh kawal najis 4. Isteri ditinggal tanpa berita 10 bulan