Perbetulkan peranan pendakwah elak kelirukan masyarakat - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
DALAM era globalisasi pendakwah Islam sepatutnya menumpukan perhatian kepada aspek yang boleh membentuk masyarakat menjadi orang yang beriman dan mampu menghadapi sebarang rintangan dan pergolakan di kalangan umat Islam. Cara pendakwahan juga menentukan keberkesanan dalam pendakwahan...