fikrah Dr.Salam: Islam galak hubungan baik - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Islam galak hubungan baik 2- Wajib ingat, bayar hutang 3- Kesal dihantui dosa silam