fikrah Dr.Salam: Harus terima komisen - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Harus terima komisen 2- Taklik suami hanya ugutan 3- Adab tidur elak mengigau 4- Kesilapan dalam ijab kabul