Arap Baharı’nın kavşak noktası (Crossroads of the Arab Spring) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2012)

(untitled)
Bir atasözü vardır “Dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur,” biz bunu “dağ dağa kavuşmaz ama ilim bilime kavuşur” diye yeniden yapılandırırsak, geçmişin aslında gelecekle birlikte ilim ve bilimsel çalışma ile nasıl ahenkle gizlice dans ettiğini görebileceğiz.