fikrah Dr Salam: Penzina boleh jadi imam - Muhamad Shukri, Abdul Salam (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
Soal jawab 1- Penzina boleh jadi imam 2- Bawah dagu aurat 3- Rujuk sumber sahih untuk kepastian 4- Islam anjur umat Islam jadi kamaluan