Beri lebih perhatian kepada susu rosak di sekolah - Abd Rahman, Saodah (Utusan Group, 2007)
Peristiwa pelajar sekolah dimasukkan ke hospital akibat minum susu beracun sumbangan dari kerajaan merupakan isu serius yang perlu dipantau oleh kerajaan. Hasrat kerajaan untuk membantu pelajar-pelajar sekolah membina pemikiran yang sihat dan cergas melalui minuman dan makanan yang seimbang akan gagal jika bahan-bahan minuman dan makanan yang diberikan kepada pelajar tidak bermutu dan beracun.