80 doa pilihan untuk menghapuskan dosa-dosa besar - Harun, Rasyida (al-Hidayah House of Publishers Sdn. Bhd., 2013)
Rangkaian-rangkaian doa dari al-quran al-karim dan hadith-hadith pilihan yang dapat menghapuskan dosa-dosa besar sekiranya diamalkan dengan penuh keikhlasan kepada Allah swt. Ia juga merangkumi istighfar harian yang sesuai untuk semua umat Islam