Anak curi merokok - Badzis, Mastura (Berita Harian, 2013)
Saya mempunyai anak lelaki berusia 15 tahun dan baru mendapat tahu anak merokok awal tahun ini. Baru-baru ini, saya mengetahui dia ponteng puasa beberapa hari kerana tidak dapat menahan ketagihan merokok. Dia berbohong dan berkali-kali menafikannya. Apakah cara terbaik menangani masalah dengan anak remaja sebegini