Milat'la Yeni Türkiye'ye Merhaba (Hello to New Turkey with Milat) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2014)
Hayatı yenileyerek, yeniden doğarak, yep yeni bir anlayışla yaşamak ne güzel. Yeniden doğmak ve yeniden, yep yeni yenilere yelken açmak, sonsuzluk serüveninde bulanmadan, kirlenmeden, paklanarak yola devam etmek. Yep yeni bir Milat’la beyin fırtınaları estirmeye başlamak ne güzel.