Terjemahan Al-Azkar - Al-Nawawi, Muhyiddin Abu Zakaria (Al-Hidayah Publication, 2010)
Al-Azkar adalah himpunan doa-doa dan zikir-zikir oleh Imam Nawawi. Buku ini menjadi rujukan umat Islam dalam menjalani kehidupan seharin mengikut landasan Islam