Konflik personaliti mampu gugat perpaduan - Pakar - Mohd Salehuddin, Mohd Sarkawi; Musa, Ramli (Astro Awani, 2013)
KUALA LUMPUR: Individu yang suka mempermainkan perkara serius sehingga menyentuh soal sensitiviti individu lain diklasifikasikan mengalami konflik personaliti anti sosial. Ini termasuk golongan yang berkecenderungan untuk menyinggung perasaan kaum dan agama pihak lain.