Para refah ve huzur getirir mi? (Can money bring prosperity and peace?) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
Günümüz toplumunun zihin dünyasını meşgul eden en yoğun endişelerden bir tanesi acaba gelecekte refah ve huzurlu bir hayat geçirebilecek miyim? dir. Refahın para ile bağlantılı olduğunu moderin dünyanın insanı çaresizce tecrübe etmiş olduğundan gelecekle ilgili düşünceleri de para ile bağlantılıdır. Acaba refah mutluluk ve huzuru beraberinde getirebilecek mi? Hiç kuşkusuz bu konuda söylenmesi gereken şeyler zaten çokça söylenip durdu.