Gevşemeyin, toparlanın zafer geliyor! (Don't relax, get ready, victory is coming!) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Bu toplum nice badireler atlattı. Nice sıkıntılar, nice sınavlardan geçti. Ama hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadı. Allah’a güvendi ve başlarına gelen sınavların kendilerine sunulmuş bir fırsat olduğunu bildi. Zaferin çoklukta, kemmiyette değil, keyfiyette gizli olduğunu bildi. Bu yüzden her yenilgide keyfiyyetini sağlamlaştırmak için içe dönerek, muhasebe yaptı. Tevazuyla yoluna devamedip yeniden güçlenerek geldi. Türkiye ve Türkiye’nin ebediyete perçinlenmiş Müslüman halkını büyük zaferlere kilitleyen çok sayıda düşmanları vardır. Büyük sınavlardan geçiyor olmamız yükümüzün ağır olmasından, ümmetin tek umudu haline gelmemizdendir. Biz seksen milyona değil, sekiz Milyara hitap ediyoruz, unutmayalım!