İnsanın varlık gıdası (Food of existence of human) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Bir sözünde Hz. Mevlana der ki: “İnsanın asli gıdası Tanrı nurudur; ona hayvan gıdası lȃyık değil!”