Erbakan hoca ve havuz sistemi (Erbakan hoca and pool system) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
Malezya özgür bilimsel araştırma yapma imkanlarını bilim adamlarına sunduğu için üniversiteleri de bilim üreten merkezler haline gelmiştir. Bilim üretirken suya-sabuna dokunma endişesi olmadan, özgürce çalışma yapma ayrıcalığının olması bilim sevdalıları için bir balığın su ile birlikteliği gibidir.