Sıradakiler... (who is next?) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
Kardeş ülke Tunus’taki zulme isyan, zulme baş kaldırı, zalime dur demenin de bir vaktinin olduğu hareketi beni Ürdün’de mastır çalışması yaptığım 1998 yıllarına götürdü. Ürdün Üniversitesi (University of Jordan) hukuk fakültesi Şeriat bölümüne yüksek lisans için henüz yeni başlamıştım. Sınıfımda Tunus’lu, adını şu anda hatırlayamadığım çok çalışkan, mücadele ruhlu, oldukça mütevazi bir arkadaş vardı.