İslam bankacılığı (Islamic banking) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2008)
İslam Bankacılığı denince akla artık Malezya gelir oldu. Dünyanın İslam Bankacılığı konusunda en büyüğü olduğu bilinen Saudi Arabistan’daki Rajhi Bank’ın Malezya’da birçok şube açmasıyla birlikte Malezya’nın İslam Bankacılığı konusundaki popularitesi devlet desteğininde yanlarında olmasıyla bir anda zirveye tırmandı. İslam bankacılığı artık dünya markası, insanlığın ihtiyaç duyduğu bir sistem.