Surihati Miss V: antara fakta dan mitos - Jamani, Nurjasmine Aida (2016)
Penjagaan bahagian intim wanita amat kurang diperkatakan- ‘taboo’ dalam masyarakat S Natijah, ramai gadis menjadi bingung tentang penjagaan bahagian intim ini S Paling ditakuti, mereka menggunakan atau mencuba pelbagai metod yang mungkin salah lalu mengakibatkan ketidakselesaan