Baş olmadan vücut can bulmaz! = Without the head, the body will not find life! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
“Bir sefere en az üç kişi olarak çıktığınız zaman içinizden birini başkan seçiniz” öğretisi, bir liderle birlikte yola koyulmanın, bir başın yada başkanın yol göstericiliğinde yol almanın zaruretini en sade bir şekilde anlatmaktadır.