Usul olmadan Vusul olmaz! = Without the principles, achievement will not happen! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Geçen gün, Ocak ayının 29'unda Muhterem Hayrettin Karaman hocamız bir makalesinde “Usulü bırakmak İslam'ı bırakmaya varır” başlığı ile modern diye ifade edilen günümüz toplumunun çıkmazlarından bahsederek içten bir durum değerlendirmesi yapmıştı. Çok yerinde bir değerlendirmeydi. Okumamış olan dostların okumalarını tavsiye ederim...