Şânımız yürüsün diye Bir ve Güçlü olalım=Let's be one and strong in order our fame to go further - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Farklılıklarımızla birlikte aynı vatanın toprağında nefes alıp vermekteyiz. Nefes alıp verişlerimizin özgürce devamedebilmesi, bizi bir yapan ortak değerlerimizin yaşatılmasına bağlıdır.