Haçlı birliğine karşı EVET!=YES against the Crusader Union! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Yüzlerce hatta binlerce neden sıralanabilir EVET demek için. Bu toprakları vatan bilen her ferdin ülkemize ve insanlarımıza yapılanları göremeyecek kadar sağır ve kör olması mümkün değildir. Hem içerden hem dışardan sayısız saldırılara rağmen maddeten ve mânen hâlâ dimdik ayakta durabiliyorsak bunun bir bedeli olmalı.