Endişeye gerek var=No need to worry - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Bugün ne Pakistan'da yapılan yumuşak FETÖ darbesine, ne Mehmet Görmez'in hüzünlü vedasına, ne Katar'daki gelişmelere, ne İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (IIT) İstanbul'daki kınama toplantısına, ne de her nefesimizde düşünmek zorunda olduğumuz Filistinli kardeşlerimizin dıramına ve Mescidi Aksa'nın İsrail zulmü altında döktüğü göz yaşlarına yer vereceğim...