Singapur'dan Vietnam'a=From Singapore to Vietnam - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Başbakan Binali Yıldırım Singapur ve Vietnam ile ticari ilişkileri geliştirmek için bulunduğumuz bölgeye geldi. Singapur'un bir şehir devleti olması ve kişi başına düşen milli gelirin 53 bin dolar oluşu ve gelirinin sadece ticaretten oluşması ziyaretin önemini artırıyor.