Türk Hava Yolları’na ne oluyor?=What's happening to Turkish Airlines? - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Çok üzgünüm, şu yazacağım satırları keşke köşemde yazmak zorunda kalmasaydım. Ama yazmazsam da yurttaşlık görevimi yapmamış olurdum. Türk Hava Yolları’nın zarar görmesini istemediğim için yazmak zorundayım.