Remaja Islam - Baba, Sidek (Alaf 21 Sdn.Bhd., 2010)
Pemuda tiang negara, pemudi harapan bangsa. Pepatah ini jelas menunjukkan pentingnya peranan remaja dalam mencorakkan pembangunan negara. Sama juga halnya dengan Islam. Remaja adalah sumber kekuatan kebangkitan Islam. Persoalannya, sejauh manakah remaja menjadikan Islam sebagai dasar hidup? Terutamanya dari segi pemikiran mereka?