Season four: the second jahiliyyah episode 50: nabi Muhammad s.a.w: pandangan tokoh tokoh dunia terhadap keperibadiannya - Yaacob, Solehah@Nik Najah Fadilah (2018)
Terdapat ramai tokoh-tokoh dunia samada Muslim atau bukan Muslim amat mengkagumi kewibawaan nabi Muhammad saw.