Program peningkatan pendapatan usahawan kecil sederhana melalui penggunanan sayur berserat jagung muda
Objecktif am modul ini adalah untuk memberi pengetahuan kepada masyarakat tentang kegunaan sayur jagung muda di dalam produk makanan berfungsi. Menurut beberapa hasil kajian yang lepas, kandungan serat dan nutrisi yang tinggi di dalam sayur ini mampu memberikan kesan yang positif kepada kesihata...
Main Authors: | Wan Ishak, Wan Rosli, Abdul Manaf, Marina, Zainal Abidin, Nurul Ali'Im, Mohd Shamsudin, Nur Izzati, Hamzah, Nur Raihanah |
---|---|
Other Authors: | Sowtali, Siti Noorkhairina |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Pusat Pengajian Sains Kesihatan, USM
2018
|
Subjects: | |
Online Access: | http://irep.iium.edu.my/67308/ http://irep.iium.edu.my/67308/6/67308_PROGRAM%20PENINGKATAN%20PENDAPATAN%20USAHAWAN%20KECIL%20SEDERHANA%20MELALUI%20PENGGUNAAN%20SAYUR%20BERSERAT%20JAGUNG%20MUDA.pdf |
Similar Items
-
Kualiti keusahawanan dalam kalangan usahawan kecil dan sederhana
by: Mohd. Raiz Razuan,, et al.
Published: (2019) -
Tahap keupayaan usahawan dalam Perusahaan Kecil dan Sederhana di Kuala Terengganu
by: Zaimah R.,, et al.
Published: (2017) -
Rancangan kewangan perniagaan kecil & sederhana
by: Ismail Ab. Wahab
Published: (2002) -
Pengurusan kewangan perniagaan kecil & sederhana
by: Mohamed Dahlan Ibrahim
Published: (2002) -
Pembangunan industri kecil dan sederhana
by: Moha Asri Hj. Abdullah
Published: (1999)