Jadilah insan pemaaf - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Malaysia, 2019)
JANGAN maafkan dia! Walaupun dia datang menyembah, kamu perlu simpan dendam ini agar maruah dirimu dipandang tinggi manusia.’