Bengkel pemantapan tatabahasa - johari, arina (2016)
Bengkel ini dijalankan di Sekolah Kebangsaan Bukit Naning (Sekolah Kluster Kecemerlangan) pada 22 May 2016. Seramai kira-kira 150 pelajar yang bakal menduduki peperiksaan UPSR pada tahun tersebut dan 20 guru bahasa Melayu sekitar Daerah Muar menyertai bengkel yang diadakan. Pelajar didedahkan dengan aspek kesalahan ejaan, ayat dan peribahasa. Objektif bengkel ini diadakan adalah untuk meningkatkan kecekapan dan pengetahuan pelajar serta guru dalam subjek Bahasa Melayu terutama aspek ejaan dan ayat yang gramatis.