Harum Kesidang (Garapan pantun bertema berlatarkan negeri Melaka) - Nazir, Faridah (Wacana MBM, 2020)
Harum Kesidang merupakan buku yang menghimpunkan seribu seratus lima puluh rangkap pantun yang memberi gambaran tentang negeri Melaka. Pantun dihasilkan oleh seramai 23 orang penulis di seluruh Malaysia.