Buku Panduan Institut Teknologi MARA / Institut Teknologi MARA - Institut Teknologi MARA, . (Pejabat Pendaftar, Institut Teknologi MARA, 1988)
Diterbitkan oleh Bahagian Kemasukan dan Rekod Pelajar. Pejabat Pendaftar, ITM, Shah Alam.