Teks Ucapan Sempena Istiadat Konvokesyen UiTM ke-75 : 20-31 Oktober 2011 : Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM / Jabatan Komunikasi Korporat - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2011)
Mengandungi titah ucapan Seri Paduka Baginda yang Di-Pertuan Agong Al-Watiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Al-Marhum Sultan Amhmud Al-Muktafi Billah Shah (Tuanku Canselor) pada sidang pertama Khamis, 20 Oktober 2011. Diikuti dengan teks ucapan Ybhg Tan Sri Dato' Seri Arshad Ayub (Pro-Canselor UiTM); Ybhg Tan Sri Dato' Sri Sallehuddin Mohamed (Pro-Canselor UiTM); YBhg. Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar (Naib Canselor) dan YBhg Tan Sri Datuk Seri Panglima Dr. Abdul Rahman Arshad (Pro-Canselor)