Kejohanan Sukan K.K.U.I.T.M ‘75: 25hb. Julai hingga 23hb. Ogos 1975 / Institiut Teknoloji MARA, ITM - ITM, Institiut Teknoloji MARA (Kesatuan Kakitangan Umum, Institiut Teknoloji MARA, ITM, 1975)
Kepada Jawatankuasa Penganjur Kejohanan Sukan KKUITM tahun ini, saya ingin mengucapkan terima kasih atas kesempatan yang telah diberi kepada saya untuk melahirkan sepatah dua kata bagi progrem cenderamata ini. Terlebih dahulu, saya ucapkan tahniah kepada jawatankuasa yang telah berusaha bersungguh untuk menjayakan acara sukan ini. Acara sukan merupakan satu peluang yang baik dan bererti bagi semua kakitangan ITM. Dari sukan, lahirlah sikap yang membina, dimana tiap-tiap peserta beradu bukan sahaja dengan lawan-lawan yang lain tetapi dengan diri sendiri untuk mencuba kepasiti maksimanya sendiri, dan membuktikan kehandalannya.