Teks Ucapan Sempena Istiadat Konvokesyen UiTM ke-80 : 10-20 Mei 2014 : Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM / Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2014)
Mengandungi ucapan Pro-Canselor UiTM Ybhg Tan Sri Dato' Seri Utama Arshad Ayub;diikuti dengan ucapan daripada Naib Canselor UiTM,Ybhg Tan Sri Dato' Sri Prof. Ir Dr Sahol Hamid Abu Bakar, Ucapan Penerima Anugerah Ijazah Doktor Kehormat (Kewangan), Ybm Tengku Razaleigh Hamzah, Ybhg Tan Sri Datuk Seri Panglima Dr. Abdul Rahman Arshad (Pro-Canselor UiTM)dan Ybhg Tan Sri Dato' Sri Sallehuddin Mohamed (Pro-Canselor UiTM).