IQRA' : Bil. 8 : Ogos 2015 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Tomyang, Hazrul Amir; Wan Mansor, Wan Norizan; Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2015)
Mengandungi antaranya : 1. Warna-warni Aidilfitri di PTAR disambut Meriah 2. Makmal Perancangan Strategik Perpustakaan 3. Bengkel How To Publish an Article Bersama SAGE 4. Bengkel How To Boost Your Research Experience with Web of Science Menarik Ramai Peserta 5. Bengkel Transliterasi Bahasa Arab - Rumi & Pengkatalogan Bahasa Arab