IQRA' : Bil. 11 : November 2017 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2017)
Mengandungi antaranya : 1. Majlis Perasmian Program Library Customer Day (LCD) 2017 2. Bengkel Pengindeksan Perkara dan Perbincangan Pemantapan Sokongan Penyelidikan Dan Perkhidmatan Rujukan 3. Sesi Semakan dan Penilaian Dokumen ISO 9001:2015 4. Taklimat Pengurusan Arkib dan Rekod di Unit Arkib UiTM Cawangan Johor 5. Kumpulan Kreatif & Inovatif PTAR Rangkul Emas di APIC 2017 dan lain-lain.