Cadangan mereka bentuk ruang untuk “I - Play Toy Library” Di No 5, Jalan Ampang Hilir, Ampang, Kuala Lumpur / Farah Wahidah Abd. Rahim - Abd. Rahim, Farah Wahidah (Faculty of Architecture, Planning and Surveying, 2007)
Ilmu adalah tunjang utama dalam kehidupan seharian manusia. Kebanyakannya boleh di dapati dalam bentuk tahan bacaan, permainan dan sebagainya. Projek akhir ini merupakan cadangan merekabentuk ruang dalaman untuk “I - Play Toy Library”, Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk membantu kanak - kanak dengan lebih dekat untuk menerokai proses pra-pembelajaran. Di samping membantu mereka mengembangkan ilmu dan mencungkil kemahiran kanak-kanak.