Cadangan rekabentuk dalaman bagi Restoran Nasi Kandar Nasmir di 1st Curve Business Centre, Taman Desa Rishah, Mukim Hulu Kinta, 36000 Ipoh Perak / Mas Widayu Salim
Projek tahun akhir bagi subjek rekabentuk dalaman ini adalah kesinambungan bagi semua aspek - aspek dan pembelajaran yang telah diserap dalam subjek rekabentuk dalaman pada tahap diploma. Pelajar perlu mahir dalam komunikasi yang berkesan melalui persembahan grafik mahupun dokumentasi. Seterusnya pe...
Main Author: | Salim, Mas Widayu |
---|---|
Format: | Student Project |
Language: | English |
Published: |
Faculty of Architecture, Planning and Surveying
2009
|
Subjects: | |
Online Access: | http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24543/ http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24543/1/PPd_MAS%20WIDAYU%20SALIM%20AP%2009_5.pdf |
Similar Items
-
Report on proposed new interior design of Restoran Sari Ratu authentic Nasi Padang for Sari Ratu Prima Sdn Bhd at No. 16 & 18, Jalan 4/76C, Desa Pandan, 55100 Kuala Lumpur / Nurul Nadzira Mohd Farid
by: Mohd Farid, Nurul Nadzira
Published: (2010) -
Cadangan merekabentuk hiasan dalaman Restoran Serai Satay Bar di No 67, Jalan Diplomatik, Presint Diplomatik, Putrajaya / Nur Hazwani Abu Salim
by: Abu Salim, Nur Hazwani
Published: (2009) -
Cadangan merekabentuk imej baru restoran sushi king di Lot G18 Aras Bawah, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak Darul Ridzuan untuk tetuan Sushi Kin Sdn. Bhd. / Noor Shafiqah Muhammad Nayan
by: Muhammad Nayan, Noor Shafiqah
Published: (2006) -
Laporan cadangan rekabentuk dalaman Restoran Seri Melayu, di atas No 12 Jalan Titiwangsa, Lorong Titiwangsa 1, untuk Restoran Seri Melayu,Jalan Conlay,Kuala Lumpur / Nur Azmira Ariff
by: Ariff, Nur Azmira
Published: (2006) -
Cadangan merekabentuk ruang dalaman barangan dapur Tefal di Kinta City / Nurasiyah Mohd Johar @ Mohd Johan
by: Mohd Johar @ Mohd Johan, Nurasiyah
Published: (2008)