Masaalah dan masa depan Koperasi Serbaguna Kakitangan MAS (M) Berhad / Ramli b. Abdul Razak , Abdullah b. Ibrahim , Mohd Napi b. Awang...[et.al]. - Abdul Razak, Ramli; Ibrahim, Abdullah; Awang, Mohd Napi; Kamaruddin, Badrul Isham (Faculty of Business and Management, 1990)
Koperasi MAS telah mula beroperasi pada 15hb Januari 1974 dan telah menjalankan beberapa kegiatan seperti kantin, pinjaman wang, dll. ' Kaji selidik ini adalah disediakan untuk meninjau dengan lebih dekat lagi operasi kantin koperasi kakitangan MAS M Berhad. Juga untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan/kegiatan koperasi. Disamping itu dapat rnemberi pandangan dan mencadangkan langkah-langkah yang perlu diambil bagi memperbaiki sistem pengurusan. Bagi kajiselidik ini kami telah memilih kaedah rawak mudah untuk memilih sampel. Pengumpulan data telah dibuat melalui temuduga secara terus kepada responden dengan menggunakan borang soalselidik.