Penglibatan City Metals Sdn. Bhd. di dalam sektor perindustrian logam / Shahadat Adid Bey ... [et_al.] - Bey, Shahadat Adid; Basar, Ramunae; Othman, Mohd Rani; Md. Yatim, Hairani; Ahjam, Md. Zula; Che'Su, Nurhayati (Faculty of Business and Management, 1986)
Penyelidikan ini merupakan satu kemestian untuk mendapat Diploma In Business Studies dan ini merupakan syarat untuk memenuhi matapelajaran Business Research 364.Dari itu didalam penyediaan dan melangkapkan tugas-tugas kami,kami telah sedaya upaya untuk mellakukan sebaik mungkin untuk membuat laporan mengenai "Penglibatan City Metals Sdn. Bhd. di dalam sektor perindustrian logam'.Kami benar- benar berharap agar laporan yang kami sediakan ini memenuhi kehendak dan tujuan yang diperlukan.