Rizafizah Othaman, Kausar Ahmad Fuad, Farhan Mohd Nor, & Rozida Mohd Khalid. (2016). Ciri fizikokimia filem boleh makan dan filem polietilena bagi ubi keledek (Ipomoea batatas) goreng. Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia.
Chicago Style (17th ed.) CitationRizafizah Othaman, Kausar Ahmad Fuad, Farhan Mohd Nor, and Rozida Mohd Khalid. Ciri Fizikokimia Filem Boleh Makan Dan Filem Polietilena bagi Ubi Keledek (Ipomoea Batatas) Goreng. Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2016.
MLA (8th ed.) CitationRizafizah Othaman, et al. Ciri Fizikokimia Filem Boleh Makan Dan Filem Polietilena bagi Ubi Keledek (Ipomoea Batatas) Goreng. Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2016.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.