Pengaruh teknik pengeringan yang berbeza terhadap ketumpatan, keliangan dan kebioaktifan β-wolastonit daripada batu kapur tempatan dan jerami padi

Pengaruh teknik pengeringan yang berbeza terhadap ketumpatan, keliangan dan kebioaktifan sampel β-wolastonit dikaji dan dibandingkan antara dua teknik pengeringan; kering beku pada -40°C dan di dalam inkubator pada suhu badan (36.5°C). Sampel β-wolastonit dihasilkan daripada batu kapur terkalsin dan...

Full description

Bibliographic Details
Main Authors: Hamisah Ismail, Shun, Xiang Yau, Roslinda Shamsudin, Muhammad Azmi Abdul Hamid
Format: Article
Language:English
Published: Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia 2019
Online Access:http://journalarticle.ukm.my/13065/
http://journalarticle.ukm.my/13065/
http://journalarticle.ukm.my/13065/1/19%20Hamisah%20Ismail.pdf

Similar Items