Ma’aruf .A.G, Noroul Asyikeen .Z, Sahilah .A.M, & Mohd Khan .A. (2011). Leavening ability of yeast isolated from different local fruits in bakery product (Keupayaan Menaik Yis yang dipencilkan daripada Buah-Buahan Tempatan dalam Produk Bakeri). Universiti Kebangsaan Malaysia.
Chicago Style (17th ed.) CitationMa’aruf .A.G, Noroul Asyikeen .Z, Sahilah .A.M, and Mohd Khan .A. Leavening Ability of Yeast Isolated from Different Local Fruits in Bakery Product (Keupayaan Menaik Yis Yang Dipencilkan Daripada Buah-Buahan Tempatan Dalam Produk Bakeri). Universiti Kebangsaan Malaysia, 2011.
MLA (8th ed.) CitationMa’aruf .A.G, et al. Leavening Ability of Yeast Isolated from Different Local Fruits in Bakery Product (Keupayaan Menaik Yis Yang Dipencilkan Daripada Buah-Buahan Tempatan Dalam Produk Bakeri). Universiti Kebangsaan Malaysia, 2011.