Kebolehbalikan set korovkin - Ahamad Shabir Saari (Universiti Kebangsaan Malaysia, 1996)
Dengan menggunakan beberapa jenis jujukan pemetaan linear {фn} atas aljabar-C*, kita pertimbangkan set yang dikenali sebagai set Korovkin, i.i. set berbentuk