Projek ekonomi wanita: indikator dalam pembangunan lestari - Maimunah Ismail; Arbaiyah Mohd. Isa; Norhashiah M. Hashim (Universiti Kebangsaan Malaysia, 1995)
Please refer fulltext/Sila rujuk teks penuh